2018. november 02. 11:51 - Darya Svetlana

Pár mondat a boldogságról

45364238_354883138596335_8650688991756025856_n.jpg

Mindenki megérdemli, hogy legyen egy társa, barátja, szerelme, hű szeretője, aki sziklaszilárd és valódi érzelmeket táplál felé. Minden nő megérdemli, hogy talpig nőnek érezhesse magát a párja mellett és minden férfinek jár, hogy úgy érezze, ő a szerelme igazi hőse.

Napok óta földöntúli boldogságról álmodom és felébredve mindig keserédes csoda költözik a szívembe, hogy vajon valósággá válhatnak-e az álmok?

A mai embernek furcsa fogalma van a boldogságról. Se pénz, se siker, se hírnév közelébe nem ér annak, ha az kulcsolja kezét a tiédbe, akinél ott felejtetted észrevétlen a szívedet. Semmiféle dicséret, jutalom nyomába nem ér annak, mikor érzed a társad testének melegét, hallod, hogy a szíve majd kiugrik a helyéről és sírni lenne kedved a boldogságtól.

Álmomban utánam lopakodott a boldogság. Idegen helyen, idegen emberek között, idegen számról kaptam üzenetet. Éreztem, hogy a boldogság figyel engem. Ijesztő volt a szívemnek elsőre, hogy valóság is lehet, amiről annyit álmodik az ember, de a kíváncsiságom győzött. A boldogságom ott állt emberi alakot öltve a sötét kapualjban. Alig hittem a szememnek. Nem érdekelt onnantól, miért költözött olyan hosszú időn át magány a szívembe, mert már tudtam, hogy ő velem fog maradni.

Nem élhet az ember teljes életet a társa nélkül. Minden földi dolog csak kényelmi plusznak számít, ha megtalálod végre azt, akit neked szánt az ég. Akivel kézenfogva veszitek az akadályokat, akivel nem riadtok vissza semmitől, mert csak a közös jövő lebeg a szemetek előtt. A 100%-os odaadás, a közösen átvirrasztott beszélgetős éjszakák, a pillanatok, mikor gyermekké váltok egymás mellett, úgy tudtok az emberi esendőségen is nevetni. Akivel egyszer csak azon kapod magad, hogy oltár előtt álltok és gyermeketek mosolya aranyozza be a mindennapjaitokat a földi lét megannyi küzdelmét háttérbe szorítva. Mindenkinek jár egy életre szóló társ. Mindenkinek jár a boldogság.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://ertsmegengemszavaknelkul.blog.hu/api/trackback/id/tr5114339709

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása